SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Bas

Terminsstart 4 September- Barn födda 2016 & 2017
2023-08-28 18:57

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2016/2017!

 

Vi tränar i Bergvretenhallen på måndagar kl.17.00-17.50.

Terminsstart är vecka 36, måndag den 4 september.

Ingång via första dörren på långsidan mot fotbollsplanerna

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

- Långt hår ska alltid vara uppsatt.

- Vi använder inte smycken, klockor eller örhängen under träningen.

- Hål i öronen som är nytagna ska tejpas innan träningen av vårdnadshavare.

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast.

 

Vi har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela detta till huvudledaren.

 

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste det meddelas till huvudledaren, detta för att barnet ska behålla sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastik vill vi att ni meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

 

Det är välkommet att ni hör av er om det är något speciellt vi behöver veta om barnet - till exempel allergier eller annat som det är viktigt att vi känner till.

 

Logga gärna in i Sportadmin och kontrollera uppgifterna på barnet. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå er. Om ni är två vårdnadshavare, lägg gärna in bådas uppgifter.

 

Vi ser fram emot en härlig termin med massor av gymnastik. Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierad träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor! 

 

Hälsningar alla ledare, genom Felicia Häll Pettersson

felicia.hp@hotmail.com

0705657984

 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ ESK GF PÅ INSTAGRAM
SAMARBETEN