SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till en ny termin med gymnastik- barn 18-19
2023-08-22 14:18

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2018/2019. Vi ser så fram emot att starta terminen nu! =)

Vi tränar i Enahallen på lördagar kl.10:00-10:50. Terminsstart är vecka 37 (dvs lördagen den 16 september 2023) och terminsavslut är vecka 48 )pga annan aktivitet i Enahallen är det uppehåll den 21 oktober). Innan dess visar vi upp vad vi gjort under terminen på vår årliga Luciauppvisning som är torsdagen den 7 december. 

Ni går in via via andra dörren på långsidan av Enahallen (dörren i mitten), och vi ses ombytat ocj klara när vi öppnar in till hallen strax innan kl 10:00.

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

- Långt hår ska alltid vara uppsatt.

- Vi använder inte smycken, klockor eller örhängen under träningen.

- Hål i öronen som är nytagna ska tejpas innan av vårdnadshavare.

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast.

Vi har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild behöver ni meddela detta till Lisa (se kontaktinformation nedan). Information från oss kommuniceras via mail, och läggs även ut på vår hemsida. Håll koll så att ni inte missar viktigt information.

Det är bra om ni sjukanmäler via Sportadmins medlemsapp. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad behöver det meddelas till huvudledaren. Detta för att barnet ska behålla sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastik vill vi att ni meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Det är välkommet att ni hör av er om det är något speciellt vi behöver veta om barnet - tex allergier eller annat som det är viktigt att vi känner till.

Logga gärna in i Sportadmin medlemsapp och kontrollera uppgifterna på barnet. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå er. Om ni är två vårdnadshavare, lägga gärna in bådas uppgifter.

Kod till hallen skickas ut i separat mail.

Vi ser fram emot en härlig termin med massor av gymnastik. Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor! 

Hälsningar alla ledare, genom Lisa Edenqvist

lisa.edenqvist@hotmail.com

Tfn 072-991 99 00