SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Barn födda 2018 och 2019 lör Enahallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2018 och 2019. Vi tränar i Enahallen på lördagar kl.10.00-10.50.
 
Vårterminens träningar startar vecka 3, 2024.
 
Huvudledare och kontaktperson är Lisa Edenqvist
Mejl: lisa.edenqvist@hotmail.com
 
Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
 
 
Välkomna till terminens första träning den 20:e januari.
2024-01-08 09:36

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2018 och 2019 (lördagsgruppen).

 

Vi tränar på lördagar dagar kl 10:00-10:50 i Enahallen. Terminsstart är vecka 3 den 20:e januari  och terminsslut är vecka 17 den 27:e april.

 

Ingång via mellersta dörren till Enahallen (koden kommer via separat utskick). Vi ledare hämtar gymnasterna i omklädningsrummet strax innan träningsstart.

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen

 

- Långt hår ska alltid vara uppsatt.

 

- Vi använder inte smycken eller klockor under träningen. Gäller alla smycken, örhängen som inte kan tas ut ska alltid tejpas av vårdnadshavare innan träningen.

 

 - Hål i öronen som är nytagna ska tejpas innan av vårdnadshavare.

 

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast.

 

- Ombytta till träningskläder, inga luvtröjor pga. säkerhetsrisk.

 

Vi har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela detta till huvudledaren. Har ni anmält det via anmälan så finns det redan registrerat.

 

Ni behöver inte sjukanmäla ert barn vid enstaka tillfällen men om ni vet att barnet kommer vara borta eller är långvarigt sjukt i mer än tre veckor behöver ni meddela Lisa så att ni behåller er plats i gruppen. Annars kommer vi att bjuda in barn från vår kö. Om ni inte vill fortsätta är det också viktigt att ni meddelar det så snart som möjligt så vi kan bjuda in från kön. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen. 

 

Hör gärna av er till Lisa om det är något särskilt som kan vara bra att vi veta om ert barn, tex allergier eller annat som är viktigt att vi känner till.

 

Logga in i sportadmin för att kontrollera uppgifterna på barnet och så vi har rätt information för att nå er vårdnadshavare. Information från föreningen kommer att skickas ut via mejl.

 

Området runt Enahallen är bilfritt så inga bilar utanför Enahallen för lämning och hämtning av era barn. Parkering finns utanför Enavallen.

 

Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

 

Vi ser fram emot en härlig termin med massor av gymnastik.

 

Hälsningar alla ledare, genom Lisa Edenqvist

Tfn 072-991 99 00

OBS! Ny information kring luciauppvisningen 7 december
2023-11-20 09:12

Olyckligtvis laddades informationen för truppgymnasterna i föreningen upp på vår sida. Nedan ska gälla för våra barn 4-5 år.

Välkommen på Luciauppvisning den 7/12
kl 17:45-19:00 i Idrottshusets A-hall.

Entré över 15 år: 50 kr (betalas med swish).

Gymnasterna lämnas kl 17:15 vid omklädningsrummen. Alla 
barnen kommer ombytta till uppvisningen. Alla gymnaster i vår grupp ska vara tomtar.

När uppvisningen är slut hämtar ni upp barnen i C-hallen, meddela en av ledarna inan ni går. 

Välkomna önskar Enköpings SK Gymnastikförening

Föreningskläder till barngymnastiken
2023-09-26 08:03

Hej alla föräldrar,

Vår samarbetspartner Part kommer ner till Enahallen nu på onsdag 27/10 om man vill uppdatera garderoben med ESK:s föreningskläder eller kanske en väska 🤩

 

De finns där från 17.00 för att prova och lägga beställning. Det finns dock inga krav kring föreningskläder, utan mer om man tycker att det är roligt.

Ni kan även prova och beställa kläder på Parts butik på Garnisonvägen 2, om detta tillfälle inte passar.

Hälsningar från Lisa

Välkomna till en ny termin med gymnastik- barn 18-19
2023-08-22 14:18

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2018/2019. Vi ser så fram emot att starta terminen nu! =)

Vi tränar i Enahallen på lördagar kl.10:00-10:50. Terminsstart är vecka 37 (dvs lördagen den 16 september 2023) och terminsavslut är vecka 48 )pga annan aktivitet i Enahallen är det uppehåll den 21 oktober). Innan dess visar vi upp vad vi gjort under terminen på vår årliga Luciauppvisning som är torsdagen den 7 december. 

Ni går in via via andra dörren på långsidan av Enahallen (dörren i mitten), och vi ses ombytat ocj klara när vi öppnar in till hallen strax innan kl 10:00.

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

- Långt hår ska alltid vara uppsatt.

- Vi använder inte smycken, klockor eller örhängen under träningen.

- Hål i öronen som är nytagna ska tejpas innan av vårdnadshavare.

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast.

Vi har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild behöver ni meddela detta till Lisa (se kontaktinformation nedan). Information från oss kommuniceras via mail, och läggs även ut på vår hemsida. Håll koll så att ni inte missar viktigt information.

Det är bra om ni sjukanmäler via Sportadmins medlemsapp. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad behöver det meddelas till huvudledaren. Detta för att barnet ska behålla sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastik vill vi att ni meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Det är välkommet att ni hör av er om det är något speciellt vi behöver veta om barnet - tex allergier eller annat som det är viktigt att vi känner till.

Logga gärna in i Sportadmin medlemsapp och kontrollera uppgifterna på barnet. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå er. Om ni är två vårdnadshavare, lägga gärna in bådas uppgifter.

Kod till hallen skickas ut i separat mail.

Vi ser fram emot en härlig termin med massor av gymnastik. Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor! 

Hälsningar alla ledare, genom Lisa Edenqvist

lisa.edenqvist@hotmail.com

Tfn 072-991 99 00

Kommande aktiviteter
Träning, Enahallen, 24/02 10:00
Träning, Enahallen, 02/03 10:00
Träning, Enahallen, 09/03 10:00
Träning, Enahallen, 16/03 10:00
Träning, Enahallen, 23/03 10:00
Träning, Enahallen, 30/03 10:00
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/02 10:29 
Enköpings SK Gymnastikförening, 29/01 20:15 
Enköpings SK Gymnastikförening, 24/11 19:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 10/03 08:18 
Enköpings SK Gymnastikförening, 05/10 12:05 
Enköpings SK Gymnastikförening, 28/09 20:09