SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Barngymnastik

Barngymnastiken är grunden för Gymnastikförbundets verksamhet. Den ger en grundläggande motorikträning och vänder sig till flickor och pojkar 4-5 år. Barngymnastik är allsidig, varierande, lekfull och utgår från barnens individuella förutsättningar.


Gymnastikförbundet är ledande på barngymnastik och ska så förbli. Ur barngymnastiken växer vår basverksamhet. Här utvecklas också morgondagens truppgymnaster.


Ordningsregler

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen så gäller följade regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att han/hon får en förståelse för vad det innebär.


  • Långt hår ska vara uppsatt.
  • Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Barnen ska bära sockeplast/mockasiner eller vara barfota. 
  • Vi springer inte runt i salen innan träningen börjar och använder inte redskapen innan gympapasset har börjat.
  • Vi har märkt att barnen har lättare att koncentrera sig på gympan och ljudnivån blir lägre om föräldrar och syskon inte är i hallen under passet. Efteråt tar vi tacksamt emot hjälp att ställa i ordning salarna.
  • Ni behöver inte sjukanmäla era barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad så måste ni meddela det till ledare så att ni behåller er plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att ni meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks er plats automatiskt efter tre frånvarotillfällen.
Har ni frågor om vår barnverksamhet kan ni kontakta vår föreningsmail.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/02 10:29 
Enköpings SK Gymnastikförening, 29/01 20:15 
Enköpings SK Gymnastikförening, 24/11 19:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 10/03 08:18 
Enköpings SK Gymnastikförening, 05/10 12:05 
Enköpings SK Gymnastikförening, 28/09 20:09