SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Barn födda 2018 och 2019, måndagar Bergvretenhallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2018 och 2019. Vi tränar i den bortre delen av Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00 - 17.50.
 
Vårterminens träningar startar vecka 3, 2024.
 
Huvudledare är Gabrielle Danielsson
 
Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Inställda träningar
2024-01-22 11:25

Hej, 

 

Här kommer datum för tre måndagar som vi inte kommer att ha någon träning under vårterminen.

 

Vecka 7, måndagen 12 februari (alla träningar inställda, föreningen bjuder sina ledare på föreläsning)

Vecka 8, måndagen 19 februari (sportlov)

Vecka 14, måndagen 1 april (påsklov och annandag påsk)

 

Vårens sista träning är vecka 17, måndagen 22 april.

 

Vi ses ikväll!

 

Hälsningar Ledarna

 

 

Välkomna till vårterminen 2024!
2024-01-14 20:30

Välkomna till terminsstarten med barngymnastik för barn födda 2018/2019. Måndagen 15 januari har vi vår första träning. Vi tränar på måndagar i Bergvretenhallen kl 17.00-17.50. Ingång är via bortre dörren på sidan mot Fanna IP. Koden till dörren har skickats ut till alla anmälda i ett separat mail, om du inte fått den så kontakta huvudledare Gabrielle. 

 

Alla gymnaster ska vara ombytta när de kommer till träningen, en ledare hämtar gymnasterna strax innan kl 17 i omklädningsrummet och återlämnar dem där efter avslutad träning lkl 17.50. 

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

- Långt hår ska alltid vara uppsatt. 

- Vi använder inga smycken eller klockor under träningen (örhängen som ej kan plockas ut ska tejpas av vårdnadshavare innan träning).

- Gymnasterna ska vara barfota eller bära sockiplast/mockasiner.

 

Föreningen har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om något barn INTE får synas på bild måste vårdnadshavare meddela detta till huvudledaren. Om ni redan anmält detta i samband med anmälan så finns det redan registrerat.

 

Ni behöver inte sjukanmäla ert barn vid enstaka tillfällen men vid en längre frånvaro behöver vi få information så att ert barn behåller sin plats i gruppen. 

Om ni önskar sluta med gymnastik så meddela oss direkt, då kan vi bjuda in andra barn som står på kö. 

Om inget meddelas styrks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

 

Hör gärna av er om det är något speciellt vi behöver veta om erat barn, kontakta huvudledare Gabrielle. 

 

Logga in i sportadmin för att säkerställa att vi har rätt uppgifter till er, det är viktigt om vi skulle behöva komma i kontakt med er under en träning. Information från föreningen sker via mail från sportadmin. 

 

Terminens sista träning är måndagen vecka 17.

 

Vårat mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. 

Gabrielle 076-1095620, gabrielle.olofsson@hotmail.com

 

VI ser fram emot en termin fylld av rolig gymnastik!

 

Hälsningar Gabrielle, Amalia, Jonas, Henning, Erika, Mattias

Välkomna till hösten 2023
2023-08-28 19:20

Välkomna till Enköpings SK Gymnasstikförenings grupp för barn födda 2018/2019!

 

Vi tränar i Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00-17.50.

 

Terminsstart är vecka 36, måndagen 4 september. 

 

Ingång via andra dörren på långsidan mot fotbollsplanerna. 

 

I vår förening har vi ett antal regler, de finns till för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen men också för att ingen ska komma till skada. Informera ert barn om dessa regler så att de kommer väl förberedda till träningen. 

 

- Långt hår ska vara uppsatt.

- Vi använder inte klockor eller smycken under träningstid (gäller alla smycken). 

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast (gymnastikskor går bra att ha på uppvärmningen men inte under själva träningen).

 

På vår hemsida och facebooksida publicerar vi ibland bilder från olika evenemang vi arrangerar eller deltar i.  Om det är något barn som INTE får synas på bild meddelar ni det till huvudledare Gabrielle på 076-1095620.

 

Ni behöver inte sjukanmäla ert barn vid enstaka tillfällen men om ni vet att barnet kommer vara borta eller är långvarigt sjukt i mer än tre veckor behöver ni meddela Gabrielle så att ni behåller er plats i gruppen. Annars kommer vi att bjuda in barn från vår kö. Om ni inte vill fortsätta är det också viktigt att ni meddelar det så snart som möjligt så vi kan bjuda in från kön. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen. 

 

Hör gärna av er till Gabrielle om det är något särskilt som kan vara bra att vi vet om ert barn. - tex allergier eller annat som är viktigt att vi känner till.  

 

Logga in i sportadmin för att kontrollera uppgifterna på barnet och så vi har rätt information för att nå er vårdnadshavare. Information från föreningen kommer att skickas ut via mail. 

 

Vi ser fram emot en termin med massor av gymnastik! Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina grovmotoriska färdigheter - alltid på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. 

 

Vi ses på måndag!

 

Hälsningar Alla ledare, genom huvudledare Gabrielle Danielsson

 

076-10 95 620

gabrielle.olofsson@hotmail.com

 

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/02 10:29 
Enköpings SK Gymnastikförening, 29/01 20:15 
Enköpings SK Gymnastikförening, 24/11 19:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 10/03 08:18 
Enköpings SK Gymnastikförening, 05/10 12:05 
Enköpings SK Gymnastikförening, 28/09 20:09